Webdesign in Arnhem

Ben je voor je (nieuwe) bedrijf of voor jezelf van plan een website te maken, maar heb je daar weinig tot geen verstand van? Of heb je simpelweg geen zin om tijd te besteden aan iets wat anderen veel sneller en beter kunnen? Dan is het verstandig om je webdesign in Arnhem en omgeving uit te besteden aan Monkey Vision. Binnen de kortste keren staat dan je eigen, gepersonaliseerde website online!

Wij zorgen er niet alleen voor dat het webdesign voldoet aan jouw eisen, maar ook ‘achter de schermen’ van je site is alles tip-top in orde. Dat wil zeggen dat we nadrukkelijk rekening houden met de optimalisatie voor zoekmachines als Google, zodat jouw nieuwe website goed wordt gevonden. Hierdoor genereer je meer bezoek en vergroot je dus automatische je potentiële klantenkring. Met andere woorden: meer conversie en dus meer inkomsten.

website laten maken

Bel mij terug

Wilt u meer informatie? Laat uw nummer hier achter en wij bellen u direct terug.

Snelle en goedkope webdesigner in Arnhem

Bij Monkey Vision steunen we op een aantal belangrijker pijlers. Zo streven wij ernaar om een nieuwe site binnen een paar dagen online te hebben. Als ondernemer wil je snel van start gaan en zit je niet te wachten op een doorlooptijd van enkele weken of maanden. Wanneer jij je wensen kenbaar maakt, gaan we meteen aan de slag. Hoe eerder jouw website online, hoe beter.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat ons webdesign bureau in Arnhem niet te duur is. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om een eigen website te lanceren, ongeacht de omvang en de financiële positie van je bedrijf. Het webdesign laten doen en het bouwen van de site door ons team in Arnhem kan al voor 450 euro. Voor dat geld krijg je een complete website, die je eenvoudig zelf kunt onderhouden.

Webdesign in Arnhem met oog voor Google (SEO)

Als je website eenmaal af is en online staat, is het tijd voor de volgende stap: SEO. Dat staat voor Search Engine Optimization, wat in het Nederlands vaak wordt vertaald als zoekmachine optimalisatie. Anders gezegd: je site wordt zo ingericht, dat Google en andere zoekmachines precies weet wat jouw core business is en wat je aanbiedt. Potentiële klanten kunnen je daardoor sneller online vinden.

Doordat we bij het webdesign rekening houden met de wensen van Google, én door goede content te creëren, zal je snel goed gaan scoren in Google. Hierdoor komt je site hoger te staan in de zoekresultaten. Dat leidt tot meer bezoekers en een grotere potentiële afzetmarkt. Niet voor niets is SEO voor ons webdesign team in Arnhem een van de belangrijkste factoren om rekening te houden bij het bouwen van jouw website.

website laten maken
wordpress website laten maken

Website laten maken en zelf onderhouden

Oké, dus je site staat live en is klaar om opgepikt te worden door de grotere zoekmachines. Hoe nu verder? Misschien wil je wel gaan bloggen over je belevenissen als ondernemer, of – bijvoorbeeld als kunstenaar – af en toe een foto van een nieuw werk publiceren. Wij zorgen ervoor dat je het allemaal zelf kunt beheren. Omdat je site wordt gemaakt in WordPress, kun je namelijk alles heel eenvoudig zelf doen.

Dit populaire contentmanagementsysteem (CMS) is simpel en intuïtief in gebruik; je hoeft dus geen technische kennis te hebben. WordPress maakt het mogelijk om snel en eenvoudig nieuwe pagina’s, teksten of afbeeldingen aan je site toe te voegen. Wij zorgen ervoor dat alles op maat voor jou wordt ingericht, waarna je het onderhoud helemaal zelf kunt doen. En dat scheelt natuurlijk ook weer in de kosten.

Responsive webdesign bureau in Arnhem

Last but not least is het tegenwoordig van groot belang dat je nieuwe site responsive is. Anders gezegd: dat je site op iedere apparaat (laptop, smartphone, tablet) juist wordt weergeven. Ons webdesign team in Arnhem zorgt ervoor dat het allemaal dik in orde is. Interesse of vragen? Neem snel contact op via telefoon: 024 202 2068, of mail: [email protected]

Voor deze ondernemers in Arnhem hebben wij al een professionele WordPress website gemaakt.

Jouw webdesign in Arnhem door Monkey Vision?

Mail ons!

Start typing and press Enter to search