Skip to main content

Een website laten maken, wat kost dat eigenlijk? Daar is helaas geen eenduidig antwoord op te geven! Het ligt er namelijk maar net aan wat je wilt. En dat is al een goede vraag op zich: wat wil je er eigenlijk mee bereiken?

Bij Monkey Vision ontwerpen we niet zomaar een website. We kijken altijd naar het totaalplaatje en betrekken jouw doelen en toekomstvisie hierin. Wij kunnen ons voorstellen dat je van tevoren wel een beetje wil weten aan wat voor kostenplaatje je ongeveer moet denken. In deze blog geven we je duidelijkheid over wat een website je zal kosten!

Wat voor website wil je?

Om de vraag over de prijs te beantwoorden, moet je eerst weten wat voor website je zou willen. En om te weten wat voor website je zou willen, moet je dan weer een andere vraag beantwoorden, namelijk “Wat wil je bereiken met jouw website?”. Een website is namelijk geen oplossing op zich. Je zult eerst moeten formuleren wat jouw doelen zijn.

Bij Monkey Vision denken wij precies over deze vraag van begin tot eind met jou mee. Wij hebben inmiddels al honderden websites mogen bouwen en hebben dus al met vele bedrijven met diverse doelen samengewerkt. Hierdoor kunnen we goed meedenken over de doelen van jouw nieuwe website en hoe we dit gaan vormgeven.

Waarom is dit zo belangrijk om te weten? Omdat je met een website zoveel kanten op kunt!

Van visitekaartje tot klantenmagneet

Wil jij een kleine of grote website? Wil jij vooral een mooi virtueel visitekaartje of wil jij een online klantenmagneet worden? Wat jij ook zoekt: wij hebben de passende website en het passende pakket.

Zo hebben wij drie standaardpakketten:

  • Dwerg – Vanaf 495,-

Met een Dwerg-pakket krijg je 5 volledig ingerichte pagina’s in een unieke responsive (mobielvriendelijke) vormgeving. Hiervoor maken wij gebruik van CMS WordPress. Daarbij zorgen we dat de website snel en zoekmachinevriendelijk is, met social media buttons en een contactformulier.

  • Orang-Oetan – Vanaf 995,-

Met een Orang-Oetan-pakket ga je een stapje verder dan de Dwerg. Je krijgt 10 volledig ingerichte pagina’s in een extra uitgebreide responsive (mobielvriendelijke) vormgeving met unieke elementen. Naast een zeer snelle zoekmachinevriendelijke website, krijg je hierbij uitgebreide contactformulieren, integratie van Google Maps en een sterke navigatie. Bij de Orang-Oetan focussen we meer op conversie en zijn we dus gericht op het aantrekken van nieuwe klanten en (directe of indirecte) aankopen via de website.

  • Gorilla – Vanaf 2.495,-

We kunnen het Gorilla-pakket ook in 1 term beschrijven: het WAUW-effect! Met een Gorilla-website krijg je alles dat nodig is voor een zeer uitgebreide, ultra-snelle website die klanten aantrekt. We maken een zeer uniek design op maat inclusief transities, interactiviteiten en animaties. Heb je een tof idee voor een website laten maken? Dat horen we graag! Neem contact op met Monkey Vision.

website laten maken
Monkey Vision - Wat kost een website?

Voordelen van een website van Monkey Vision

Het eerste voordeel is je misschien al duidelijk: wij zijn transparant. Wij doen niet vaag over prijzen of mogelijkheden en houden van een heldere “What you see is what you get”-aanpak. Wij willen weten wat jouw doelen zijn en maken er de perfecte website bij.

Andere voordelen zijn:

  • Snelheid
  • Toegankelijkheid
  • Lage kosten
  • Vindbaarheid
  • Responsive design
  • Zelf beheren

Snelheid

Jij wilt jouw nieuwe website zo snel mogelijk online hebben en dus niet wekenlang wachten. Wanneer we weten wat jij nodig hebt, zetten wij onze webdesigners meteen aan het werk. Ondertussen ga jij gewoon verder met jouw werkzaamheden en doen wij de rest. Het is natuurlijk een beetje afhankelijk van wat voor website jij wilt, maar in principe kunnen wij ervoor zorgen dat jouw al in een paar dagen online staat! Ook hier zijn wij altijd transparant over.

Toegankelijkheid

Is jouw website klaar en staat het online? Gefeliciteerd! Heb je toch nog wat vragen of wil je iets wijzigen? Dat kan altijd. Neem gerust contact met ons op en laat weten waar je mee zit. Wij staan altijd open voor feedback of verbeterpunten en zorgen ervoor dat jij compleet tevreden bent over jouw nieuwe website.

Lage kosten

Als startende ondernemer wil je natuurlijk alle bijkomende kosten zo laag mogelijk houden en binnen jouw beperkte budget blijven. Bij Monkey Vision helpen we juist graag die startende ondernemer en zorgen er daarom voor dat de kosten niet torenhoog oplopen. Wij geven een eerlijke en betaalbare prijs en zorgen altijd dat dit helder gecommuniceerd wordt. Bij ons kom je nooit voor verrassingen achteraf te staan!

Vindbaarheid

Wij zorgen dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachine. Zo is jouw nieuwe website online vindbaar voor jouw klanten en nieuwe bezoekers. Wil je meer bezoekers genereren? Dan kun je bij ons SEO afnemen en zorgen we dat jij nog beter scoort!

Responsive design

Alle websites die wij maken zijn goed zichtbaar op ieder scherm. Wordt jouw website bezocht vanaf de tablet, laptop of smartphone? Dat maakt niet uit, deze wordt altijd optimaal weergegeven.

responsive website laten maken

Zelf beheren

Heb jij een website van Monkey Vision? Dan is deze gebouwd in WordPress. WordPress is een CMS-systeem dat superhandig in gebruik is, ook als je geen webdesigner bent! Je kunt eenvoudig nieuwe afbeeldingen en video’s toevoegen, pagina’s aanmaken en teksten bewerken. Jouw nieuwe website kun je dus helemaal zelf beheren als je dat zou willen, wel zo makkelijk!

Een website en klanten bereiken voor een lage prijs?

Bij Monkey Vision variëren de prijzen van 495,- tot 2.495,-. We bespreken we eerst jouw doelen en kijken we welk pakket hier het beste bij past. Ben jij een startende ondernemer en heb je een beperkt budget? Dat is geen probleem! We zorgen dan dat de kosten laag blijven en zorgen voor genoeg mogelijkheden binnen jouw budget.

Benieuwd naar de websites die wij al gemaakt hebben? Bekijk ons werk! Geïnteresseerd? Bel of WhatsApp 024 202 2068 of start direct een project.