Wat is WordPress?

WordPress is een systeem wat voor u de mogelijkheid creëert om uw hele website zelf op een eenvoudige manier te onderhouden.

Ik wil een website, maar heb geen idee hoe en wat?

Dit is geen probleem! Wij denken graag met u mee en voorzien u graag van een passend advies, uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op.

Hoe lang duurt het bouwen van een website?

Dit is heel erg afhankelijk van uw wensen en de snelheid waarmee benodigde gegevens aangeleverd worden. Bij aanvang van het project zullen wij u een document toesturen waarin precies beschreven staat wat wij van u nodig hebben om de website te bouwen.

Kan ik mijn website helemaal zelf beheren?

Wij zullen u uitleggen hoe u helemaal zelf de website kan beheren.

Waarom raden jullie aan dat de websites bij jullie gehost worden?

Wij houden onze prijzen laag. Dit doen wij door zo weinig mogelijk tijd te verdoen. Wanneer de website bij ons gehost staat weten wij zeker dat we niet tegen problemen aan lopen omtrent de hosting. Tevens kunnen wij garanderen dat uw website altijd snel is wanneer deze bij ons gehost staat.

Welk pakket past bij mij?

Wanneer u niet weet welk pakket u het beste kunt nemen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen u dan helpen met de keuze.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een extra optie die je kan toevoegen aan WordPress. Hierdoor verander je je WordPress website in een volwaardige webshop, met alle benodigde functionaliteiten. Ideaal geschikt voor kleine tot middel-grote webshops.

Staat je vraag niet tussen de veel gestelde vragen?

Kijk dan hieronder hoe je toch je vraag beantwoord krijgt!

Contact

Wanneer je vraag er niet tussenstaat kan je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via ons contactformulier of door te bellen naar 024 202 2068. Wij zullen jou vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Mail ons!

Start typing and press Enter to search