Teksten of afbeeldingen aanpassen op je pagina

Deze How To laat je je tekst of afbeeldingen op een pagina op je eigen site veranderen of toevoegen. Heb je naar aanleiding van deze How To nog vragen, laat ons dat dan weten.
  1. Allereerst is het belangrijk om naar de pagina te gaan op je site waarvan je je tekst of afbeelding wilt aanpassen. Log hiervoor in op je site, en klik links boven op site bekijken. Deze optie komt tevoorschijn als je met je muis op de naam van je site gaat staan in het vakje met het huisje.
  2. Je komt nu aan de voorkant van je site terecht, met bovenaan een balk met allerlei opties. Wanneer je deze balk ziet weet je dat je ingelogd bent op je site. Deze balk ga je ook later nog gebruiken.
  3. Ga naar de pagina waarvan je tekst wilt aanpassen, of afbeeldingen wilt veranderen. Dit doe je gewoon via je menu. Wanneer je op de desbetreffende pagina bent klik je in de balk bovenaan op ‘Edit with WPBakery Page Builder’. Hierdoor wordt je pagina opnieuw geladen, maar dan als pagina die je kunt aanpassen.
  4. Zoek het gedeelte van je pagina op dat je wilt aanpassen. Over het algemeen is dat een blok zoals een tekstblok, of afbeeldingsblok. Zorg er in ieder geval voor dat je klikt op het pennetje in het groene blokje, deze verschijnt wanneer je er met je muis overheen ‘zweeft’. Hierdoor wordt een nieuw venstertje geopend waar je de tekst kunt aanpassen, of de afbeelding kunt aanpassen.
  5. Als je in dit venster de aanpassingen hebt gemaakt klik je op de blauwe knop Save Changes, en vervolgens rechts boven in beeld op Bijwerken (of Update).
Ook leuk om te lezen
Mail ons!

Start typing and press Enter to search