SEO WordPress

SEO voor jouw WordPress website

Ben jij op zoek naar een SEO specialist voor jouw WordPress website? Dan ben je bij Monkey Vision aan het juiste adres! Wij zijn niet alleen zeer ervaren in de bouw van websites in dit CMS, maar ook in het optimaliseren van deze websites. Door onze ruime ervaring met WordPress SEO kennen wij alle handigheden.

Zoekmachine optimalisatie is (zonder ervaring) een pittige klus. Daarom adviseren wij altijd om zaken te doen met een betrouwbare en ervaren partner. Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de online zichtbaarheid van bedrijven. Daardoor zijn wij altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Neem contact op of kom langs op ons kantoor in Nijmegen. De koffie staat klaar!

IK WIL WORDPRESS SEO

Waarom SEO zo belangrijk is

Animated google logo

Hoog genoteerd in Google is belangrijk om meer nieuwe bezoekers te trekken naar jouw WordPress website. Elk van deze bezoekers kan natuurlijk zorgen voor meer inkomsten voor jouw bedrijf! Door op jouw website slim gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie vergroot je je online vindbaarheid. In de regel is het zo dat 30% van de zoekers klikt op het eerste resultaat in Google. Daarom is het o zo belangrijk dat je deze topposities bereikt! Monkey Vision helpt je graag deze online vindbaarheid te verbeteren. Kies dus een SEO-pakket voor je WordPress website!

WORDPRESS SEO UITBESTEDEN

Prijzen van onze SEO

Wij bieden SEO Starterspakket aan voor eenmalig €250,-

Met dit pakket krijgt jouw WordPress website een globale optimalisatie, hierin behandelen we alle aspecten van SEO. Na afloop ontvang je een rapport van ons. Samen nemen we dit document door en bespreken we de resultaten.

Daarnaast bieden wij de maandelijkse SEO werkzaamheden aan tegen een vast uurtarief. Het aantal uren wat wij hier aan zullen besteden is compleet afhankelijk van jouw wensen. We spreken graag de mogelijkheden met je door, neem contact met ons op dan sturen wij je een vrijblijvende offerte.

SEO STARTPAKKETMEEST GEKOZEN

250,-

Eenmalig
 • Nulmeting
 • Een flinke boost voor jouw website
 • Snelheid optimalisatie
 • Zoekwoorden onderzoek
 • Basis tekstoptimalisatie
 • Aanmelden bij Google tools
 • Rapportage met resultaten

SEO MAANDPAKKET

65,-

per uur
 • Maandelijkse optimalisatie
 • Uitgebreid zoekwoorden onderzoek
 • Snelheid optimalisatie
 • Uitgebreide tekstoptimalisatie
 • Landingspagina’s en blog’s
 • Backlinks
 • Monitoring met rapportage
Zoekresultaten in google

Advies over SEO voor WordPress

WordPress biedt vele mogelijkheden om je SEO te verbeteren. Daarom hebben wij een paar tips om je verder te helpen. Uit ervaring weten wij dat de volgende drie dingen erg goed helpen:

Content optimalisatie

Voor het optimaliseren van content is het belangrijk dat je denkt vanuit de behoefte van je bezoeker of klant. Waar zijn zij precies naar op zoek en welke informatie kan je daar het beste voor aanbieden? Probeer geen wollige teksten te schrijven, maar focus op relevante content. Daarnaast helpt het om de kopjes en titels op je website in logische volgorde in te delen. Tot slot kan je voor je WordPress SEO ook gebruik maken van plugins die je helpen je tekst te verbeteren. De plugin “Yoast” is hierin een echte aanrader, deze plugin geeft je tips en guidelines om zelf je teksten te verbeteren!

Landingspaginas’s

Naast de huidige content optimaliseren is het voor je zoekresultaten ook goed om gebruik te maken van landingspagina’s. Landingspagina’s zijn pagina’s die enkel toegankelijk zijn via de zoekresultaten in Google. Zo kan je Monkey Vision vinden op het zoekwoord “Website laten maken Nijmegen”. Op die pagina vind je specifieke informatie. Informatie die niet toegankelijk is via de normale menu’s van de website. In WordPress is het gemakkelijk om pagina’s aan te maken en te beheren. Ons advies is om deze SEO landingspagina’s te gebruiken voor meer in-depth informatie over jouw branche, of als lokale landingspagina’s.

Linkbuilding

Tot slot hebben we linkbuilding. Dit is het opbouwen van een goed profiel van linkjes en verwijzingen. Het belangrijkste is om zoveel mogelijk relevante linkjes van andere websites naar jouw website te krijgen. Dit zorgt namelijk voor een hogere waardering in Google. Daarnaast is het belangrijk om je interne link structuur na te lopen. Een duidelijke interne link structuur helpt Google om je website beter te begrijpen.

CONTACT OPNEMEN

Voor wie?

We bieden onze SEO diensten voor iedereen aan die online beter vindbaar wil zijn met zijn WordPress website. Zowel voor huidige klanten als voor klanten die de website elders hebben laten maken. Het is dus ook mogelijk om de diensten van ons webbureau te laten uitvoeren op een website die niet door ons is gemaakt. Graag spreken wij de opties met je door. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Interesse in SEO door Monkey Vision?

OFFERTE AANVRAGEN