SEO Bureau gezocht?

Kies een bureau met ervaring

Dus je bent op zoek naar een betrouwbaar SEO bureau met ervaring? Begrijpelijk! Zoekmachine optimalisatie is erg belangrijk voor je posities in Google. Hoe hoger je in Google rankt, hoe meer bezoekers er naar je website komen.

Als bureau zijn wij zeer ervaren in het verbeteren van de online vindbaarheid van bedrijven. Neem contact op, dan laten wij je graag wat voorbeelden van onze SEO werkzaamheden zien!

START EEN PROJECT
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO consultant nodig?

Animated google logo

Wil je graag advies over de vindbaarheid van jouw website in Google? Maak dan gebruik van een SEO consultant van Monkey Vision! Wanneer je graag je SEO zelf wil doen kan een adviseur je verder op weg helpen. Wij helpen je graag op weg en voor vragen staan wij altijd voor je klaar!

SEO Adviesrapport

Hoe meer je gebruik maakt van SEO optimalisatie hoe hoger je website in Google komt. Een deel van je SEO optimalisatie kan je zelf doen, maar zonder ervaring kan dit lastig zijn. Daarom bieden wij een dienst aan waarbij je uitgebreid gebruik kan maken van de kennis van onze specialisten. Deze kennis leveren wij in een SEO adviesrapport.

Hoe werkt dit? Na het analyseren van je website levert de SEO consultant een adviesrapport op. In dit rapport staan de zoekwoorden, huidige posities en content-focus. Daarnaast vind je alle verbeterpunten en quickwins van jouw website. In het rapport leggen wij ook uit hoe je zelf de verbeterpunten kan doorvoeren. Kortom, met dit document kan je zelf de website verder optimaliseren.

CONTACT MET ONZE SEO CONSULTANT
Zoekresultaten in google

Waarom een SEO bureau?

Een SEO bureau is een webbureau met specialisatie in zoekmachine optimalisatie. Zelf kan je hier ook mee aan de slag, maar dit is een erg tijdrovende klus wanneer je weinig tot geen ervaring hebt. Wij van Monkey Vision zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van websites. Door onze ruime ervaring op dit gebied weten wij precies wat er nodig is om hoger te ranken in de zoekresultaten. Graag helpen wij jou om meer organisch verkeer naar je website te trekken.

SEO Diensten

De SEO diensten van onze consultants en specialisten bieden wij in verschillende vormen aan. Zo heb je keuze uit het SEO Starterspakket, het SEO Maandpakket en het SEO adviesrapport.

Wil je starten met zoekmachine optimalisatie, maar weet je nog niet helemaal hoe of wat? Dat is heel begrijpelijk. Om deze reden hebben wij het SEO Starterspakket in het leven geroepen: Een eenmalige en rendabele instap in SEO. Hiermee krijgt jouw website een flinke boost in de zoekresultaten. Je zit hierbij niet vast aan maandelijkse kosten voor SEO. Kortom, ideaal om af te tasten of SEO iets voor jou is!

SEO STARTERSPAKKET AANVRAGEN

Wat kost het?

Wij bieden SEO Starterspakket aan voor eenmalig €250,-

Wij gaan graag aan de slag met jouw website. Met dit pakket krijgt jouw website een globale optimalisatie, waarbij alle aspecten van SEO behandeld worden. Na afloop krijg je een rapport toegestuurd en evalueren we de resultaten. In het rapport geven we een advies met de te verwachtte resultaten wanneer je verder wil met de maandelijkse werkzaamheden. De kosten hiervan zijn afhankelijk van jouw wensen. In overleg met jou kijken we naar wat er nodig is om jouw website op de gewenste posities te krijgen.

Het SEO maandpakket en SEO adviesrapport hebben geen vaste prijs. Graag sturen wij je hier een offerte voor. Dus neem gerust contact op, dan spreken we samen de mogelijkheden door.

SEO STARTERSPAKKET AANVRAGEN

SEO STARTPAKKETMEEST GEKOZEN

250,-

Eenmalig
 • Nulmeting
 • Een flinke boost voor jouw website
 • Snelheid optimalisatie
 • Zoekwoorden onderzoek
 • Basis tekstoptimalisatie
 • Aanmelden bij Google tools
 • Rapportage met resultaten
[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”small” url=”/start-project/” text=”Offerte aanvragen” color_override=””]

SEO MAANDPAKKET

65,-

per maand
 • Maandelijkse optimalisatie
 • Uitgebreid zoekwoorden onderzoek
 • Snelheid optimalisatie
 • Uitgebreide tekstoptimalisatie
 • Landingspagina’s en blog’s
 • Backlinks
 • Monitoring met rapportage
[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”small” url=”/start-project/” text=”Offerte aanvragen” color_override=””]

Voor wie?

We bieden het SEO Starterspakket altijd aan in combinatie met een nieuwe website. Wanneer je graag online gevonden wilt worden raden wij deze zoekmachine optimalisatie ten zeerste aan.

Ook is het mogelijk om de diensten van ons SEO bureau te laten uitvoeren op een website die niet door ons is gemaakt. Graag spreken wij de opties met je door. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Wil je een SEO consult van Monkey Vision?

OFFERTE AANVRAGEN