Een poster laten maken?

Wil je een unieke en betaalbare poster laten maken voor jouw bedrijf of evenement? Breng jouw boodschap helder over op je doelgroep door professioneel een poster te laten ontwerpen. Een goede poster valt op, communiceert en activeert. Onze designers helpen jou graag op weg met een ontwerp wat helemaal aan jouw wensen voldoet.

  • Poster laten maken
    150
    • Professioneel
    • Betrouwbaar
    • Betaalbaar

Waarom laten ontwerpen door Monkey Vision?

Opvallend  ontwerp

Een professionele poster is een overtuigende eye-catcher, duidelijk en goed gebalanceerd. Daarnaast geeft de visuele stijl en boodschap een stukje inzicht in hoe jouw bedrijf is, en waar jouw bedrijf voor staat. Wij helpen je graag door een professionele poster te ontwerpen die aansluit bij jouw bedrijf.

Herkenbaar design

Wanneer jouw ontwerp goed aansluit op jouw bedrijf op evenement, dan zal je sneller herkend worden. Hierdoor wordt je beter zichtbaar voor jouw ideale doelgroep en komt jouw boodschap overtuigender over!

Communiceren en activeren

Het is belangrijk dat jouw boodschap via de poster overkomt en je doelgroep activeert.  Wanneer je bij Monkey Vision een poster laat maken, ontwerpen wij deze zodat deze optimaal aansluit bij jouw bedrijf of evenement.

Poster laten maken kosten

Binnenkort een open dag, evenement of een andere speciale activiteit? Laat een poster ontwerpen! Een goed ontwerp kan nét dat beetje extra betekenen voor je publiciteitscampagne. Door krachtige teksten en een bijpassend beeld op een poster te vormgeven kun je een duidelijke boodschap overbrengen. Wij denken en ontwikkelen graag met je mee.
Het ontwerpen van een poster kost €150,-

Een goede poster valt op, communiceert en activeert.

Grafisch-starterspakket

Voor de startende ondernemers onder ons hebben we een speciale prijs gemaakt. Laat nu jouw logo en visitekaartje ontwerpen voor €250,-

Voorbeelden

Een poster laten maken, professioneel en betrouwbaar.

Wat kunnen wij nog meer voor jou ontwerpen?

Flyers

Voor startende bedrijven of voor het aankondigen van een evenement zijn flyers een goede manier om te promoten. Het is belangrijk om goed na te denken over de inhoud en de vormgeving van de flyer. Onze designer helpt je graag door een mooi ontwerp voor jou te maken.
Het laten maken van een flyer kost €150,-

LOGO

Begin je net met jouw nieuwe bedrijf en ben je op zoek naar een professioneel logo? Of ben je niet meer tevreden over je huidige logo en wil je graag vernieuwen? Onze designer helpt graag bij het ontwikkelen van een ontwerp dat bij jouw bedrijf past. Het logo wordt in verschillende formaten opgeleverd, zodat de logo voor verschillende zaken te gebruiken is.
Het ontwerpen van een logo kost € 250,-

Visitekaartje

Met een visitekaartje heb je kans om een goede indruk achter te laten bij potentiële klanten of potentiële partners? Een visitekaartje is nog steeds een van de meest effectieve middelen om je gegevens te delen met een ander. Hierop kun je al je gegevens kwijt die je aan een potentiële klant wil meegeven. Wij helpen je met de vormgeving van jouw persoonlijke visitekaartje, zodat jij altijd en overal je contactgegevens kunt delen. Jouw persoonlijke visitekaartje zal volledig in jouw huisstijl zijn.
Het laten maken van een visitekaartje kost €100,-

Een poster laten maken voor jouw bedrijf of evenement?

Mail ons!

Start typing and press Enter to search