Beschrijving

Yogahart Nijmegen verzorgt diverse yogalessen, yoga voor bedrijven, ademtherapie, workshops en privé lessen. Wil jij starten met yoga? Ontdek hun nieuwe website en maak kennis met dynamische hatha yoga, restoratieve yoga, yoga en running en yoga nidra.

Wij bij Monkey Vision hebben een zeer gebruiksvriendelijke webiste voor hen gemaakt in WordPress. Wat we precies gedaan hebben? Wij hebben Google Business en Google Analytics aangemaakt en ingesteld zodat Yogahart Nijmegen meteen van start kon gaan met zoekmachineoptimalisatie.

De website is geoptimaliseerd met de belangrijkste trefwoorden zodat zij voortaan beter ranken in Google. Na grondige resultatenmetingen stuurde we een duidelijk rapportage en advies. Zo weten zij nu hoe hun website presteert in de organische resultaten en hoe ze dit kunnen optimaliseren. Ook hebben we ervoor gezorgd dat de website de juiste snelheid biedt. Kortom, een gebruiksvriendelijke en zoekmachine vriendelijke website.

Wil jij dit ook voor jouw bedrijf? Laat dan een website maken door Monkey Vision. Bekijk ook een van onze andere diensten zoals zoekmachine optimalisatie.

Website laten maken