wonderewoonwereld website

Een supersnel wooninspiratieplatform, met snelle service


Begin 2018 zijn wij gestart met wonderewoonwereld.nl, ons online wooninspiratie platform. Na een aantal maanden bouwen en wat nieuwe ideeën verder, zijn wij op zoek gegaan naar een echte WordPress expert. We vonden het namelijk tijd om ons wooninspiratie platform uit te breiden met een unieke online woonwinkel en als je aan een nieuw avontuur begint, heb je af en toe een helpende hand nodig. Tenminste, als je het meteen goed wil aanpakken. Zo kwamen we na een korte zoektocht op Google al snel bij Monkeyvision.nl uit.

Niet alleen staat Monkey Vision zelf erg hoog in Google, maar was Wouter vanaf het eerste moment zeer vlot in de communicatie. Zo zaten we dezelfde week nog met elkaar om tafel om kennis te maken, wat ons direct een goed gevoel gaf. Het eerste kennismakingsgesprek voelde dan ook totaal niet als een salespitch, maar meer als een brainstorm sessie om ons idee tot leven te laten komen. Daarom besloten we met Monkey Vision in zee te gaan. Nadat we onze schetsen voor de wonderewoonwinkel hadden gemaakt, is Wouter direct aan de slag gegaan. Dat het leven van een WordPress expert niet altijd over rozen gaat bleek wel toen ons WordPress thema niet wilde koppelen met de plugin die wij voor ogen hadden, om ons shop in shop idee te verwezenlijken. Vooral de koppeling tussen Dokan en onze frontend builder was namelijk een grote uitdaging, maar ook daar had Wouter keer op keer een oplossing paraat. Hierdoor konden wij ons de afgelopen tijd vooral bezighouden met de inhoud van ons platform en acquisitie.

Hoewel ons WordPress thema Wouter af en toe hoofdpijn heeft bezorgd, mag het eindresultaat er zijn. Zo hebben we een shop in shop platform gekregen die gekoppeld is met ons bestaande inspiratieplatform en kunnen onze makers nu zelf hun statistieken bijhouden en hun eigen producten uploaden. Daarnaast is de snelheid van de website aanzienlijk vooruitgegaan, doordat we overgestapt zijn naar een dedicated server bij Monkey Vision. Eindelijk is alles groen bij de pagespeed checker van Google.

Conclusie

Al met al zijn we dik tevreden met het eindresultaat, maar vooral ook met het proces. Door de vlotte communicatie, eerste hulp bij ongelukken (website en server uitdagingen) en zijn flexibele houding hebben wij altijd het gevoel gehad dat het goed komt. Dat is ook de reden dat we voor een service abonnement bij Monkey Vision hebben gekozen. Zodat we ook in de toekomst een betrouwbare partner hebben.

#Blijmee!

Iris & Martien
Wonderewoonwereld.nl

Related Projects
Mail ons!

Start typing and press Enter to search