Beschrijving

We Are Here Lesvos is een stichting die zich inzet voor de zwerfhonden op het Griekse eiland Lesbos. Ze zorgen voor betere leefomstandigheden voor de straathonden die het straatleven aankunnen. Voor de straathonden die dit niet aankunnen zoeken zij baasjes in Nederland en België. Mensen kunnen op vele manieren helpen. Kies voor een straathond, word gastgezin, vluchtbegeleider of donateur.

Voor deze stichting is er gekozen voor een moderne website. Een aantal Call To Action buttons zorgen ervoor dat de klantroute gemakkelijk te ‘ bewandelen’ is. Er is bij dit WordPress website design gekozen voor heldere kleuren wat het aangenaam maakt voor de lezer. Door de snelheidsoptimalisatie is dit een gebruiksvriendelijke website. Wanneer je later nog meer aan je website wilt toevoegen, is dit natuurlijk altijd mogelijk. We gaan mee met de ontwikkelingen binnen jouw sector.

Ook voor het onderhoud van een bestaande website ben je bij Monkey Vision aan het juiste adres. Je kunt met al je vragen bij ons terecht.