Beschrijving

Een gecertificeerd coach begeleidt mensen op hun levenspad. Vanuit professionele, maar ook vanuit eigen doorleefde, kennis en houding. Bij Vitale Waarden leer je dat leven vanuit je interne bron en je eigen waarden heel belangrijk is. Je wordt geholpen bij het maken van de juiste keuzes en het volgen van je hart. Dit kan door middel van een coachtraject of een leefstijl en voedingsanalyse. Daarnaast is er ook aanbod voor bedrijven: ‘vitaal en waardevol’. Een Quickscan die inzicht geeft in kernoorzaken van problemen binnen een organisatie.

Voor Vitale Waarden hebben we verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren. We hebben een website met webshop mogen maken. Daarnaast is er gebruikgemaakt van ons SEO Starterspakket. Dit houdt in dat de website helemaal geoptimaliseerd is, zowel de afbeeldingen als de snelheid van de website. Daarbij hebben we een koppeling geïnstalleerd, waarmee gemakkelijk nieuwsbrieven kunnen worden verstuurd.

Naast het volledig instellen van de website, voeren we onderhoud uit voor Vitale Waarden. We updaten de website wekelijks, zodat hij altijd voorzien is van de laatste updates. Als zich een keer technische problemen voordoen, kan de klant ons altijd benaderen voor hulp en ondersteuning.

Op zoek naar iemand die voor jou een website kan maken, en deze technisch kan onderhouden? Neem gerust contact met ons op!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project