Beschrijving

De Utrecht Spine Course is een cursus waarin specialisten op het gebied van oncologie hun kennis en ervaringen delen. Er worden praktische workshops gegeven, case-discussies gehouden en uiteraard op de laatste dag het kadaver lab bezocht. Binnen de oncologie zijn de laatste jaren enorm veel ontwikkelingen geweest, waardoor de mensen in een ver stadium van kanker een beter vooruitzicht hebben op hun genezing. Binnen deze cursus kom je alles te weten over deze ontwikkelingen.

Er is gekozen voor een simpele WordPress website. Weinig afbeeldingen, veel tekst. Hiermee kunnen wij een perfecte zoekmachine optimalisatie uitvoeren. Op deze website vind je de registratie pagina. De call-to-action button linkt je door naar de pagina waarop je de reservering volledig kunt maken. Dit is natuurlijk het doel van deze website, mensen werven voor deze workshop. Je website hoeft niet veel te omvatten om het doel te bereiken. Met minder kun je ook vele doelen bereiken, zolang je het maar inricht zoals Google dit graag wil.

Heb jij ook een workshop aan te bieden en wil je het de mensen makkelijk maken om zich aan te melden? Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een duidelijke website.