Beschrijving

Spaar jij waardevolle kaarten? Bij Tradecardbox koop je een unieke verzamelbox voor al je waardevolle kaarten! 

Het webdesign is ontworpen in samenwerking met Kenmerk. Onze monkeys hebben het webdesign pixel perfect nagebouwd. De gave video op de homepage in combinatie met het unieke lettertype en de stijlvolle kleuren maakt deze webshop anders dan anders. En daar houden wij wel van! Daarnaast hebben we er ook voor gezorgd dat de website in meerdere talen te bekijken is. Erg handig voor internationaal georiënteerde webshops!

Naast het bouwen en ontwerpen van de website hebben we ook een SEO-starterspakket uitgevoerd voor Tradecardbox. Hierbij zorgen we ervoor dat de website beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Ben je benieuwd wat er allemaal in het SEO-starterspakket zit? Bekijk het hier!

Wanneer je een nieuwe website of webshop hebt wil je natuurlijk dat deze altijd perfect werkt. Daarom heeft Tradecardbox ervoor gekozen om een hosting & onderhoud abonnement bij ons af te sluiten. Dit houdt in dat we de website hosten en 24/7 klaar staan bij technische problemen. Benieuwd wat hosting pakket inhoudt? Bekijk het hier! Naast hosting zorgen we ook voor onderhoud van de Tradcardbox webshop. We zorgen ervoor dat updates altijd worden uitgevoerd. Hierdoor is de webshop van Tradecardbox altijd veilig en up-to-date! Bekijk de mogelijkheden voor onderhoud hier!

Wil jij ook een webshop laten maken? Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project