Beschrijving

SolEstate is een makelaarsorganisatie die gespecialiseerd is in de Costa Blanca en de Costa del Sol. Ze werken met een persoonlijke aanpak en gaan op zoek naar de ideale woning voor u. SolEstate onderscheidt zich van andere makelaars door specifiek voor jou op zoek te gaan naar jouw droomwoning, hoewel anderen enkel huizen uit hun portfolio laten zien. 

Voor SolEstate hebben wij een website mogen maken met een nieuwe huisstijl. Bij het maken van de website was het erg belangrijk dat het een gevoel van vakantie onstpanning moet geven. Dit hebben wij gedaan met mooie foto’s uit de omgeving. Er moest op de website vooral aandacht en ruimte zijn voor een goede indruk van wat SolEstate voor jou kan betekenen en op welke manier zij dit doen. Daarnaast hebben ze bij SolEstate gekozen voor het SEO-starterpakket om alvast een eerste stap te zetten richting een goede vindbaarheid in Google. 

Ook geïnteresseerd in een website met een nieuwe huisstijl en het SEO-starterpakket? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project