Beschrijving

Slim Duurzamer is een gecertificeerde zonnepanelen specialist, die zich inzet voor meer duurzaamheid in Nederland. Zij geven advies op maat en hebben inmiddels al meer dan 4,000 woningen verduurzaamd. Daarnaast geeft Slim Duurzamer veel informatie over de voordelen en besparingen van zonnepanelen. Ook daarmee dragen zij bij aan het verduurzamen in Nederland. 

Voor Slim Duurzamer hebben wij een website, geheel naar ontwerp, gemaakt. Hierbij hebben wij ons speciaal gefocust op een conversiepagina rondom de zonnepanelen. Deze pagina is zo gebouwd dat de conversie, in dit geval het opnemen van contact, wordt gestimuleerd. De pagina geeft veel informatie aan de lezer en biedt meerdere keren de mogelijkheid om contact op te nemen.

Ook zijn er verschillende blokken in de pagina toegevoegd die helpen bij het bouwen van vertrouwen bij de potentiële klant. Denk hierbij aan een blok met verkregen reviews en met veel gestelde vragen. Daarbij is de tekst op de pagina ‘SEO’ geschreven. Dat betekent dat de content geschreven is op een manier dat Google de tekst goed kan lezen en begrijpen. Dit helpt bij het verkrijgen van een hogere ranking binnen de zoekmachine, wat uiteindelijk weer leidt tot meer websitebezoekers.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden rondom conversieverhoging en het juist inrichten en bouwen van een pagina hiervoor? Neem dan zeker contact met ons op, we vertellen je er graag alles over!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project