Beschrijving

Scoff is een webshop met streetwear kleding. Het merk heeft oog voor detail en streeft ernaar om goede kwaliteit, duurzaamheid en comfort samen te brengen met hun kleding. Twee jeugdvrienden, met beide een passie voor kleding en ondernemen, zijn in 2019 Scoff begonnen. 

Milieuvriendelijkheid is een erg belangrijk aspect voor het merk. Alle kleding wordt dan ook op een geheel milieuvriendelijke wijze geproduceerd en met het hoogste gecertificeerde, organisch textiel. Ook hebben zij ervoor gekozen om enkel samen te werken met een fabriek die deel uitmaakt van de Fair Wear Foundation, een organisatie die zich inzet voor goede en eerlijke werkomstandigheden. 

Voor Scoff hebben we een kleine webshop mogen maken met unieke vormgeving en uiteraard alle webshopbenodigdheden. We hebben ervoor gezorgd dat de webshop ook zoekmachine en mobielvriendelijk is. Daarnaast heeft Scoff gebruik gemaakt van ons SEO starterspakket, wat bijdraagt aan de vindbaarheid van de webshop, door middel van analyses en het instellen van verschillende tools van Google. 

Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een webshop? Bekijk dan onze website of neme direct contact met ons op!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project