Beschrijving

Bij Mijnchef.com kun je online gerechten bestellen. De online menukaart is uitgebreid, zo is er voor ieder wat wils. Daarnaast werkt MijnChef.com enkel met biologische producten. Dit doen ze uit respect voor de natuur en natuurlijke kringlopen. Het online bestelproces is eenvoudig. Zo heb je binnen no-time een heerlijke biologische maaltijd thuis!

Monkey Vision heeft voor MijnChef.com gezorgd voor een goedwerkende webshop. Hierbij is een functie ingebouwd om op postcode te kunnen filteren. Zo kun je makkelijk zien of MijnChef.com ook bij jou aan de deur komt leveren! Daarnaast heeft de website een fris uiterlijk gekregen.

De website is geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Zo hebben we ervoor gezorgd dat de website sneller is geworden door een snelheidsoptimalisatie. Ook zijn de juiste plugins geïnstalleerd en de juiste aanmeldingen gedaan, zoals Google My Business en Google Analytics.

Ben jij op zoek naar een bedrijf die jouw website kan bouwen of optimaliseren? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met jouw WordPress website!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project