Beschrijving

Een massage kan enorm ontspannend zijn en vervelende klachten voorkomen of oplossen. Bij Massagepraktijk Boekhorst kun je terecht voor Deep Tissue Massages die veel pijntjes of vervelende klachten kunnen oplossen. Jeroen te Boekhorst is een gepassioneerde masseur die graag samen met jou een traject start, waardoor de klachten hopelijk verdwijnen of verminderen!

Massagepraktijk Boekhorst is door de zoekmachine optimalisatie van Monkey Vision beter vindbaar. Zo hebben we Massagepraktijk Boekhorst aangemeld bij verschillende Google diensten en is er een snelheidsoptimalisatie uitgevoerd. Daarnaast is de WordPress website geoptimaliseerd voor verschillende devices. Dit betekent dat de website op verschillende schermformaten perfect in gebruik is.

Daarnaast heeft Massagepraktijk Boekhorst gebruik gemaakt van onze copywriting dienst. We hebben content verzorgt voor een aantal pagina’s op de website. Hierbij zijn de teksten SEO geoptimaliseerd. Op deze manier zal de klant de juiste informatie op de juiste pagina vinden en zal Google de website beter indexeren.

Wil jij ook zo’n website als Massagepraktijk Boekhorst? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project