Beschrijving

Influwens is een bedrijf dat influencers en organisaties samenbrengt. Het woord ‘influencer marketing’ is je vast niet onopgemerkt gebleven. Veel bedrijven maken tegenwoordig reclame door middel van influencers. Deze influencers verdienen geld aan het promoten of gebruiken van bepaalde producten en/of diensten. Influwens brengt hierbij de organisaties en influencers bij elkaar door ze te matchen.

Monkey Vision heeft voor Influwens een toffe website mogen maken. Deze website is gebouwd in WordPress en voor de zoekmachine geoptimaliseerd. Om de website te optimaliseren voor SEO zijn alle benodigde Google diensten gekoppeld en is er een snelheidsoptimalisatie gedaan. Daarnaast hoort bij een goede vindbaarheid ook sterke content. Monkey Vision heeft voor Influwens de content voor verschillende pagina’s mogen verzorgen.

Het design van de website is modern en eenvoudig. Alle informatie die je nodig hebt is binnen handbereik. Daarnaast is het een fijne website om te gebruiken, mede door de slimme scrollfunctie. Een heldere website die past bij de generatie van influencers!

Wil jij ook zo’n frisse website? Laat dan jouw website maken bij Monkey Vision! Schroom niet om contact op te nemen, we helpen je graag!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project