Beschrijving

De naam zegt het al, weirdos. Heroes & Weirdos helpt je bij het creëren van jouw merk. Merkmakers die met de juiste branding laten zien wie jij bent en wat je doet. Een uniek ontwerp waarmee je laat zien dat je anders bent en waarmee je de juiste doelgroep gaat aanspreken. Met meer dan 10 jaar ervaring weten zij jouw merk een gezicht te geven.

Bij een naam als Heroes & Weirdos hoort bij voorbaat al een toffe website. Daarbij maken zij branding voor andere ondernemers. Hier is natuurlijk wel een unieke website voor nodig, eentje die laat zien dat zij echt weird zijn. Wat deze website zo uniek maakt zijn zijn de effecten, overgangen en visuals. Iedere pagina krijgt een compleet andere kleur, de letters komen het beeld in vliegen en rechts een zwaaiend armpje (het zit hem in de details).

Heb je een idee, maar weet je niet hoe nu verder? Het Monkey Vision team helpt je bij het creëren van een compleet concept. Een concept wat volledig bij jou past. Inclusief logo ontwerp, huisstijl en website design. Bij een website laten maken komt veel meer kijken dan je denkt. Wij helpen je graag. Bel, e-mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project