Beschrijving

Haptonomie Nijmegen is een organisatie waar je terecht kunt voor zowel haptotherapie als voor fysiotherapie. Met een uitgebreid team van therapeuten helpen ze jou graag bij klachten als spanningsklachten, onzekerheid, houdingen, overbelasting, etc. etc. Deze praktijk in Nijmegen biedt een breed pakket aan diensten.

Monkey Vision heeft deze website voor de zoekmachines als Google geoptimaliseerd. Dit is gedaan door middel van verschillende SEO activiteiten. Denk hierbij aan het optimaliseren van de snelheid van de website en de aanmelding van belangrijke Google diensten. Daarnaast zijn er een aantal extra pagina’s ingericht om zo ruimte vrij te maken voor extra informatie.

De website is geoptimaliseerd voor alle devices (mobiel, tablet, desktop) waardoor hij altijd goed te gebruiken en te bereiken is. Daarnaast heeft de website een duidelijk scheiding tussen haptotherapie en fysiotherapie. Hierdoor is de website nog gebruiksvriendelijker!

Wil jij ook een website laten maken zoals Haptonomie Nijmegen? Bij Monkey Vision denken we graag met je mee over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project