Beschrijving

Van een hobby jouw beroep en passie maken, dat is GVB Fotografie heeft gedaan. Met het doel om jouw foto’s zo natuurlijk en mooi mogelijk te leveren, zodat deze volledig passen bij jou en het moment.  Of je nu een gewenste tijd of plaats hebt voor jouw foto’s, dat is voor GVB Fotografie geen probleem. 

Voor GVB Fotografie hebben wij een nieuwe huisstijl ontworpen en op basis daarvan een website gemaakt. Deze website is overzichtelijk ingedeeld, zodat de websitebezoeker gemakkelijk door de pagina’s heen kan klikken. Daarnaast is er portfolio aangemaakt waarop het werk te zien is en ook de mogelijkheden duidelijk worden weergeven. Een portfolio is natuurlijk erg belangrijk voor een fotograaf, dus het was erg belangrijk dat deze een mooi en goed plekje kreeg op de website.

Naast het laten maken van een huisstijl en de website, heeft GVB Fotografie ook een SEO-starterpakket afgenomen. Hiermee wordt een basis gezet voor eventueel verdere zoekmachine optimalisatie. Hierbij kan je denken aan het koppelen van verschillende Google-accounts en het instellen van een Google Mijn Bedrijf-profiel.

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat voor jou een huisstijl en website kan maken? En wil je er dan meteen voor zorgen dat deze in de startblokken staat voor zoekmachine optimalisatie? Neem dan contact met ons op. We denken graag met jou mee!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project