Beschrijving

Focus is een eigenschap die je nodig hebt als mens om te groeien. En vitaliteit gaat om balans in hoofd, lichaam, hart en ziel. Het is een teken van doorzettingsvermogen, mentale veerkracht, positiviteit en bevlogenheid. Het zijn deze eigenschappen tezamen met focus en aandacht die je weerbaar maken voor tegenslag. Focus Vitaal helpt mensen bij het ontwikkelen van deze belangrijke eigenschappen. 

Voor Focus Vitaal hebben wij de website ontworpen en vervolgens één op één nagebouwd in WordPress. In de website staat rust centraal. Daarom is er gebruik gemaakt van lichte kleuren, en natuur afbeeldingen. De site vormt een strak en rustig geheel waardoor je je meteen op je gemak voelt. 

Op de website van Focus Vitaal hebben wij Whatsapp geïntegreerd. Met een klik op de knop ga je naar Whatsapp. Op deze manier kunnen mensen gemakkelijk contact opnemen en verklein je deze drempel. 

Wil jij ook een website laten maken waarmee je het potentiële klanten extra gemakkelijk maakt? Wij denken graag met je mee!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project