Monkey Vision Portfolio - Fittchoice

Met trots kunnen we zeggen dat de website van Fittchoice online staat. Op de website is een groot gedeelte van de sportscholen van Nederland in kaart gebracht door middel van een postcodecheck. De postcodecheker en het instellen van een bepaalde straal aan kilometers was de belangrijkste eis voor de website van Fittchoice. Op een prettige manier kun je je nu online oriënteren en kijken welke sportschool het best bij jou past.

Het idee voor het opstarten van Fittchoice is ontstaan vanuit het gegeven dat fitness erg groeiende is. Er zijn erg veel sportscholen bijgekomen en daarnaast ook nog eens veel personal trainers. Door de nieuwe website worden al deze ‘gyms’ overzichtelijk gemaakt per woonplaats. Daardoor is de gebouwde website ook direct voor de ‘gyms’ een mooie uitkomst. Deze ‘gyms’ kunnen via de gebouwde website namelijk nog sneller gevonden worden.

Naast het in kaart brengen van alle sportscholen, heeft Fittchoice ook besloten om eigen supplementen en online coaching via een webshop aan te bieden. In de toekomst zal er ook  gestart worden met een eigen kledinglijn.

‘Begin mei heb ik het eerste gesprek gevoerd met Monkey Vision en zo’n 1,5 week later waren ze al aan de website begonnen te bouwen.

Dit is snel gegaan, omdat ik direct een goed gevoel had bij Mokey Vision. Ze kwamen erg vertrouwd over en dachten direct mee in het idee wat ik voor ogen had. Erg prettig, want hierdoor zijn een aantal punten toch anders gebouwd aan de website dan ik voor ogen had in eerste instantie. In het hele proces van begin mei tot aan nu, ben ik ook erg te spreken over de service van Monkey Vision! Als er iets is kan ik altijd contact opnemen en wordt er ook snel gereageerd. Als er iets aangepast moet worden wat ik zelf niet kan, dan wordt dat vaak dezelfde dag nog door jullie gedaan, ook al is het 23.00 uur.

Eind juli was de website van Fittchoice zo goed als klaar en wij zijn erg blij met het eindresultaat.

Conclusie; Fittchoice is erg blij met Monkey Vision en wij kunnen iedereen die een website wilt laten bouwen, aanraden gebruik te maken van de diensten van Monkey Vision.

Je wordt altijd goed geholpen en je website zal er zeer professioneel uit zien.’

Vincent Saenen, Fittchoice

Related Projects
Mail ons!

Start typing and press Enter to search