Beschrijving

Empire BHV is onderdeel van Empire Beveiliging. Empire BHV geeft cursussen waarin je binnen één dag een BHV cursus kan afronden. Tijdens deze 1-daagse cursus worden alle belangrijke onderwerpen aan bod. Empire BHV komt daarnaast langs op een gewenste locatie!

Monkey Vision heeft voor Empire BHV een uitgebreid pakket mogen uitvoeren. Zo is er een webshop element in de website gebouwd. Zo kan de klant eenvoudig de aankoop op de website voltooien. Daarnaast is de website van Empire BHV zoekmachine vriendelijk gemaakt door middel van zoekmachine optimalisatie. Er zijn verschillende SEO activiteiten uitgevoerd waardoor de website optimaal functioneert en goed vindbaar is voor de klant.

Daarnaast heeft Empire BHV, Monkey Vision de opdracht gegeven om een stuk content te verzorgen. De juiste informatie en content op de juiste pagina’s is enorm belangrijk voor de conversies op de website!

Wil jij ook het optimaliseren of starten van jouw website/webshop uitbesteden? Wij van Monkey Vision bespreken graag de opties met je. Neem gerust contact op!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project