Beschrijving

Empire Beveiliging is een organisatie die zorgt dat het welzijn van anderen wordt gewaarborgd door middel van hun deskundige zorg-toezichthouders. Het zijn gekwalificeerde zorg-toezichthouders die in te zetten zijn bij uitval, crisis en/of dreiging. Binnen een uur kan Empire Beveiliging op locatie zijn om bijvoorbeeld een uitgevallen dienst op te vullen.

Monkey Vision heeft er voor mogen zorgen dat de WordPress website van Empire Beveiliging zoekmachine vriendelijk is geworden. Door zoekmachine optimalisatie zorgen we dat de website goed vindbaar is voor de consument in zoekmachines als Google. Daarnaast is de website goed te gebruiken op alle devices.

Naast zoekmachine optimalisatie heeft Monkey Vision ook een stukje content verzorgd voor Empire Beveiliging. Door het plaatsen van de juiste content op de juiste pagina’s zal jouw website nog beter presteren in de zoekmachines en zal de klant vinden waar hij of zij naar opzoek is!

Wil jij ook zo’n duidelijke website als Empire Beveiliging? Monkey Vision helpt je graag bij het verbeteren of realiseren van een website. Neem snel contact met ons op!

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project