Beschrijving

De Heus recreatiemakelaar is ervaren in het aan- en verkopen van recreatiewoningen door heel Nederland, maar met een specialisatie in de Veluwe. De recreatiemakelaar kan jou helpen en begeleiden in het gehele proces van het aankopen van een recreatiewoning. Van tevoren maken jullie kennis met elkaar, om vervolgens gezamenlijk de woning te bezichtigen. Ook tijdens het daadwerkelijk aankopen en het doen van een bod staat de Heus recreatiemakelaar voor jou klaar. Wanneer jij jouw recreatiewoning wilt verkopen, kan de Heus recreatiemakelaar jou hier ook bij helpen.

Voor de Heus recreatiemakelaar hebben wij een overzichtelijke website gemaakt. Hierop wordt goed uitgelegd wat je kunt verwachten van het proces en wat het huidige aanbod is. De specialisatie in de Veluwe hebben we terug laten komen in de kleuren op de website; paars. Hiermee wordt verwezen naar de paarse bloeiende heide op de Veluwe. 

Naast het maken van een overzichtelijke website, heeft de Heus recreatiemakelaar ook gekozen voor een SEO-starterpakket. Hiermee zetten wij de eerste stappen naar een basis voor een goede vindbaarheid in Google. 

Wil jij ook een overzichtelijke en passende website laten maken en deze gereed maken voor de eerste stappen in de vindbaarheid op Google? Bekijk de mogelijkheden op onze website en neem contact op wanneer we jou hierbij kunnen helpen.

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project