Beschrijving

Voor Department of Cosmetics hebben we een website mogen bouwen om één van de merken die zij verkopen; Ayuna. Ayuna is een evolutionaire, wetenschappelijke-botanische benadering van cosmetica, die ontstaan is uit samenwerking vol kennis en ervaring. Het is een huidverzorgingsprogramma dat bestaat uit een compacte collectie aan producten. Het merk staat voor puur, schoon, effectief en veilig. 

De website is zoveel mogelijk nagebouwd aan de hand van het ontwerp van een andere website, maar dan met extra touches. Zo hebben vele van de product pagina’s een uitgebreide opzet gekregen. Zo hebben naast de homepage ook de andere pagina’s een echt WAUW-effect. 

Daarnaast hebben ze gekozen voor het SEO-starterpakket. Om ervoor te zorgen dat ze vindbaar zijn op Google en de website een goede snelheid heeft. Ook is er gekozen voor het maandelijks onderhoudspakket. Door een onderhoudspakket bij Monkey Vision af te sluiten, zorgen wij ervoor dat de website up-to-date blijft en kunnen wij altijd helpen bij technische problemen.

Ook op zoek naar een nieuwe website of een partij die jouw website kan onderhouden en vindbaar maakt? Neem dan zeker contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Ook zo’n toffe Monkey Vision website?

Ontdek nu wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meer informatieStart een project