Portfolio website

Portfolio Website laten maken

Wil je een portfolio website laten maken? Dat kan al voor €450,-! Een portfolio website met een professioneel uiterlijk. Een website die goed gevonden kan worden en goed leesbaar is op zowel desktop, tablets en smartphones? Maar ook een website die je zelf nog kan aanpassen wanneer deze af is? Doormiddel van WordPress realiseren wij deze mogelijkheden, een optimale website waar je zelf je eigen teksten, pagina’s of afbeeldingen kan toevoegen.

De websites die wij maken zijn optimaal ingericht om hoog te scoren in Google, hierdoor kan je goed gevonden worden. Tenslotte begint 93% van de online ervaringen met een zoekmachine!

Je hebt al een website voor €450,-! Neem een kijkje in ons portfolio of neem contact met ons op via [email protected] of bel 024 202 2068

Voor wie?

Ben jij?

  • Een ontwerper
  • Een fotograaf
  • Een model
  • Een artiest
  • Een kunstenaar

Wil jij een portfolio wat je met trots aan de wereld kan laten zien? Laat dan je portfolio website maken door Monkey Vision. Je portfolio gebruik je om jezelf te presenteren, je wilt met je portfolio graag een goede en professionele indruk achter laten. Daarom ben je bij Monkey Vision verzekerd van een portfolio website die er tip-top uit ziet, een online portfolio waar je trots op bent. Neem een kijkje bij de websites die wij gemaakt hebben.

Bel mij terug

Wilt u meer informatie? Laat uw nummer hier achter en wij bellen u direct terug.

hulp website bouwen

Hulp nodig na realisatie? Geen probleem.

Wij stoppen niet na het bouwen van jouw portfolio website. Wanneer je vragen hebt staat ons team in Nijmegen altijd voor je klaar! In de buurt? Kom langs op ons kantoor in Nijmegen, je kan ons ook natuurlijk telefonisch of via mail bereiken. Wij zijn ervan bewust dat het optimaliseren van een website soms wat lastig kan zijn. Door uw vragen duidelijk en snel te beantwoorden onderscheiden we ons van andere internet bureaus.

Doordat we dagelijks bezig zijn met websites bouwen zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Kortom, het is voor ons belangrijk dat het voor klanten toegankelijk is om hun website te optimaliseren, zodat ze altijd tevreden blijven, ook na het leveren van een website.

Kan ik mijn portfolio website onderhouden?

Uiteraard. Het is juist belangrijk dat je jouw portfolio website kan blijven onderhouden. Bij Monkey Vision werken we met WordPress. WordPress wordt al gebruikt door 77 miljoen websites. Vanwege de enorme populariteit zal WordPress continu mee ontwikkelen waardoor jouw website altijd up to date blijft. Profiteer van het meest gebruiksvriendelijke CMS; creëer in een paar eenvoudige stappen nieuwe pagina’s of berichten. Leek op het gebied van computers? Geen zorgen, wij bieden na realisatie van je website gedetailleerd videomateriaal. Stap voor stap leggen we de diverse mogelijkheden van WordPress uit zodat je direct aan de slag kan. Mocht er iets niet lukken dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

acer-computer-device-6168

Voor deze ondernemers in Nijmegen hebben wij al een professionele portfolio website gemaakt.

Jouw portfolio website laten maken door Monkey Vision?

Mail ons!

Start typing and press Enter to search