Beschrijving

Bij Praktijk Cambio bieden ze psychologische begeleiding aan mensen die niet (helemaal) tevreden zijn met de koers die ze varen in hun leven en daar verandering in willen aanbrengen. Soms weten ze niet hoe ze met veranderingen in hun leven moeten omgaan, durven ze niet op eigen kracht van koers te veranderen of willen ze anders, maar ze weten niet hoe. Met een passie voor het helpen (her)vinden van een waardevol leven bieden ze je een persoonsgerichte begeleiding.

Voor deze klant hebben wij van Monkey Vision een WordPress website gebouwd. Wij hebben hierbij direct de zoekmachine optimalisatie toegepast. Met de aanmelding op Google Analytics kunnen wij met de resultatenmetingen precies in de gaten houden waar we op kunnen verbeteren. Door Google My Business aan te maken en zo volledig als mogelijk te maken krijgen zij ook een betere ranking in Google.

Wist je dat de AVG wetgeving is aangescherpt? Hiervoor moeten er een aantal belangrijke punten worden toegepast op jouw site. Allereerst een SSL certificaat (https). Ook dit kunnen wij allemaal voor je regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.