Welkom bij Spreek Je Moerstaal!

Na ruim 18 jaar hebben we helaas moeten vaststellen dat we onze gratis abonnementen niet meer kunnen handhaven. Het tekort aan inkomsten heeft als gevolg gehad dat de systemen die gebruikt worden sterk verouderd zijn. Zo sterk verouderd dat nieuwbouw de enige optie is.

In samenwerking met een partner wordt nu hard gewerkt aan een nieuwe start in 2019 met de nadruk op de e-mail. Dit alles heeft consequenties voor u als gebruiker van Moerstaal. Hieronder zijn de consequenties kort samengevat.

De belangrijkste wijzigingen in 2019:

Gratis abonnementen komen per 30 april 2019 te vervallen. De doorzending van mail via uw Moerstaaladres kan dan alleen nog gebeuren met een betaald abonnement van 12 euro per jaar. U ontvangt als het goed is in het eerste kwartaal 2019 een mail met daarin de mogelijkheid uw adres te behouden voor 12 euro per jaar (1 euro per maand). Een paar weken later herhalen we deze mail voor de zekerheid. Daarna pas zullen de adressen worden geblokkeerd die niet betaald zijn. Wij bewaren dan uw Moerstaaladres nog 3 maanden voor we deze beschikbaar stellen voor anderen.

Homepages vervallen per 31 maart 2019 en komen niet meer terug. Dat betekent dat u de komende periode hiervoor een alternatief moet gaan zoeken. Als u zoekt in Google naar “online website maken” vindt u veel alternatieven. Gezien de ouderdom van het gebruikte systeem is een conversie naar een nieuw systeem niet mogelijk. Inmiddels zijn alle klanten via mail op de hoogte gebracht.

Mensen met een extra domeinnaam (jouwnaam.nl) zullen deze helaas voor 31 maart 2019 moeten verhuizen naar een andere provider. Zoek in Google naar “domeinnaam registreren” voor een andere provider. Stuur vervolgens een mail naar[email protected] om de verhuiscode op te vragen. Inmiddels zijn alle klanten via mail op de hoogte gebracht.

De startpagina’s (/start) komen te vervallen.

LET OP

Er kunnen op dit moment geen nieuwe Moerstaal adressen worden aangemaakt!

Mail ons!

Start typing and press Enter to search