Een logo laten maken?

Wil je een uniek en betaalbaar logo laten maken voor jouw bedrijf? Met een eigen logo wordt je herkenbaarder voor jouw klanten en potentiële klanten. Een professioneel logo is belangrijk om jezelf goed in de markt te positioneren. Monkey Vision helpt je graag met het ontwerpen van een logo welke helemaal bij jouw bedrijf past.

  • Logo laten maken
    250
    • Professioneel
    • Betrouwbaar
    • Betaalbaar

Waarom ontwerpen door Monkey Vision?

Professioneel

Een professioneel logo is visueel aantrekkelijk, duidelijk en goed gebalanceerd. Daarnaast geeft het een stukje inzicht in hoe jouw bedrijf is en waar jouw bedrijf voor staat. Wij helpen je graag door een professioneel logo te ontwerpen die aansluit bij jouw bedrijf.

Herkenbaar

Wanneer jouw logo goed aansluit op datgene wat jouw bedrijf doet, dan zal je sneller herkend worden. Hierdoor wordt je beter zichtbaar voor jouw ideale doelgroep.

Betrouwbaar

Het is belangrijk dat jouw bedrijf betrouwbaar overkomt op je klanten.  Wanneer je bij Monkey Vision een logo laat maken, ontwerpen wij deze met een betrouwbare uitstraling. Dit zorgt voor een veilig gevoel bij jouw potentiële klanten. Klanten kijken namelijk vaak naar de betrouwbaarheid van een bedrijf. Wanneer jouw bedrijf betrouwbaar overkomt, zijn mensen sneller geneigd zaken met je te doen.

Logo laten maken kosten

Begin je net met jouw nieuwe bedrijf en ben je op zoek naar een professioneel logo? Of ben je niet meer tevreden over je huidige logo en wil je graag vernieuwen? Onze designer helpt graag bij het ontwikkelen van een ontwerp dat bij jouw bedrijf past. Het logo wordt in verschillende formaten opgeleverd, zodat deze voor verschillende zaken te gebruiken is.
Het laten maken van een logo kost € 250,-

Een betrouwbaar en professioneel logo laten maken.

Grafisch-starterspakket

Voor de startende ondernemers onder ons hebben we een speciale prijs gemaakt. Laat nu jouw logo en visitekaartje ontwerpen voor €250,-

Voorbeelden

De juiste uitstraling voor jouw bedrijf.

Wat kunnen wij nog meer voor jou ontwerpen?

Flyers

Voor startende bedrijven of voor het aankondigen van een evenement zijn flyers een goede manier om te promoten. Het is belangrijk om goed na te denken over de inhoud en de vormgeving van de flyer. Onze designer helpt je graag door een mooi ontwerp voor jou te maken.
Het laten maken van een flyer kost €150,-

Visitekaartje

Met een visitekaartje heb je kans om een goede indruk achter te laten bij potentiële klanten of potentiële partners? Een visitekaartje is nog steeds een van de meest effectieve middelen om je gegevens te delen met een ander. Hierop kun je al je gegevens kwijt die je aan een potentiële klant wil meegeven. Wij helpen je met de vormgeving van jouw persoonlijke visitekaartje, zodat jij altijd en overal je contactgegevens kunt delen. Jouw persoonlijke visitekaartje zal volledig in jouw huisstijl zijn.
Het laten maken van een visitekaartje kost €100,-

Posters

Binnenkort een open dag, evenement of een andere speciale activiteit? Laat een mooi poster design ontwerpen! Een poster kan nét dat beetje extra betekenen voor je publiciteitscampagne. Door krachtige teksten en een bijpassend beeld op een poster te vormgeven kun je een duidelijke boodschap overbrengen. Wij denken en ontwikkelen graag met je mee.
Het laten maken van een poster kost €150,-

Een professioneel logo laten maken voor jouw bedrijf?

Mail ons!

Start typing and press Enter to search