Door de corona hebben vele ondernemingen het helaas erg zwaar. De gemeentes Nijmegen en Beuningen willen daarom de detailhandel en horecabedrijven een steuntje in de rug geven. Dit doen zij met een digitaliseringsvoucher.

Hoe werkt de digitaliseringsvoucher van het RVNHub?

Met de voucher kan je als ondernemer met korting een webshop laten maken, jouw huidige WordPress website uitbreiden met een shoppagina of marketingwerkzaamheden laten uitvoeren. Op deze manier kan jij als ondernemer toch jouw producten of diensten aanbieden aan jouw doelgroep, maar dan op een andere manier dan anders. De regeling werkt met een subsidieplafond, wat betekent op = op! Wees er dus snel bij en meld je aan op de website van RVNHub!

RVNHub digitaliseringsvoucher

Wij van Monkey Vision zijn partner van het RVNHub, dus ook bij ons kan je gebruik maken van deze voucher. Wanneer je bij ons gebruik maakt van de voucher, hoef je dus slechts 50% zelf te betalen. Bij de facturatie betaal jij als ondernemer 50% van de kosten (100% btw) aan ons, plus de voucher.

Waar je rekening mee moet houden:

  • De maximale hoogte van het voucherbedrag voor de Nijmeegse horeca en detailhandel is €2.500,-.
  • De maximale hoogte van het voucherbedrag voor de Beuningse horeca en detailhandel is €1.000,-.

Heb ik recht op de digitaliseringsvoucher?

Er zijn een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen als ondernemer, om aanspraak te kunnen maken op de voucher.

  • Jouw bedrijf valt binnen de horeca of detailhandel onder de specifieke branches zoals benoemd op de website van de organisatie.
  • Binnen de detailhandel moet jouw bedrijf een zelfstandige vestiging/winkel hebben, in de gemeente Nijmegen of Beuningen. Consumenten moeten hier producten en/of diensten kunnen afnemen en rekenen.

Wat kunnen wij van Monkey Vision voor jou betekenen?

Bij Monkey Vision hebben we verschillende specialisten in huis! We kunnen jou bijvoorbeeld helpen met het bouwen van een gehele webshop of website. Daarin in van alles mogelijk. De webshop of website wordt helemaal aangepast op jouw huisstijl, zodat jouw klanten het direct herkennen.

Heb je al een WordPress website, maar geen mogelijkheid voor de klanten om een bestelling te plaatsen? Dan maken losse bestelpagina op deze website. Jouw website blijft dan gewoon zoals deze is, maar biedt dan de mogelijkheid om producten te verkopen.

En als jouw website al helemaal ready to go is, maar de klanten achterblijven, kunnen wij ook helpen. Met verschillende marketingwerkzaamheden kunnen wij ervoor zorgen dat jouw webshop beter vindbaar is op het internet. Daarnaast kunnen we helpen bij het opzetten van verschillende social media-kanalen, zodat jij actief aan de slag kunt op bijvoorbeeld Facebook of Instagram en interacties aan kunt gaan met de doelgroep.

RVNHub digitaliseringsvoucher

Meld je vandaag nog aan voor de digitaliseringsvoucher!

Zoals eerder aangegeven werkt deze actie met een subsidieplafond. Dit betekent dat er een beperkt bedrag beschikbaar is. Wees er dus snel bij, want op is ook echt op!

Wil je graag met ons bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag wat wij voor jou kunnen betekenen om jou online op weg te helpen!