Hosting & Domeinnaam

KostenAanvragen

Supersnelle WordPress hosting voor een aantrekkelijke prijs

Neem nu hosting af en krijg de rest van 2021 gratis!

  • Alle gegevens compleet? Binnen 24 uur verhuisd
  • Servers van WPEngine, dus snelheid gegarandeerd
  • Voor een superlaag tarief nemen wij het ook het onderhoud over!
  • Altijd veilig met HTTPS
  • Wij hebben alles in huis om jou te ondersteunen met: ontwerp, websites bouwen, marketing (SEO) en nog veel meer!
Monkey Vision - hosting monkey

WordPress hosting

Je nieuwe website onderbrengen bij een betrouwbare hostingpartij?
Bij Monkey Vision bieden wij een WordPress hostingpakket aan, waarbij je wordt voorzien van een snelle laadtijd en voordelige prijzen.

Om een website online te krijgen is het nodig om je website te laten hosten. Monkey Vision heeft hiervoor een compleet ingerichte WordPress hosting omgeving. Deze omgeving zorgt ervoor dat jouw WordPress website optimaal te bereiken is. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om je website te laten onderhouden of een domeinnaam af te nemen bij Monkey Vision. Je hoeft hier zelf niets voor te doen, wij regelen alles voor je.

Altijd bereikbaar

Cloud hosting

Monkey Vision gebruikt een Cloud omgeving om jouw WordPress website te kunnen hosten. De omgeving staat op drie verschillende locaties, waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat je website optimaal bereikbaar is.

Altijd online

Doordat de hosting omgeving op drie verschillende locaties te plaatsen, zorgen wij ervoor dat als er is een keer iets misgaat, jij hier als klant of als websitebezoeker niks van merkt. Een ander voordeel van onze Cloud omgeving, is dat wij een uptime garantie van 99,99% geven. In het geval van een storing krijg je het maandgeld terug.

We verhuizen de domeinnaam en de website ook gratis vanaf de oude hostinglocatie. Hierbij ontzorgen we de klant ook volledig.

Dagelijkse back-up

Bij Monkey Vision vinden wij het belangrijk dat jij als klant volledig ontzorgd wordt, wanneer het aankomt op jouw online activiteiten. Jij hoeft als klant niet zelf een back-up van je site te maken, dit doen wij voor jou. Van alle websites die door ons gehost worden maken wij een dagelijkse back-up. De back-up bewaren we tot 30 dagen, hierdoor kunnen wij bij problemen eenvoudig een eerdere versie van je website terugzetten.

Snelle laadtijd

De hosting omgeving is volledig in eigen beheer van Monkey Vision, wij kunnen hierdoor garanderen dat websites altijd snel zullen werken. Het is een groot nadeel wanneer websites niet goed werken. Dit heeft negatieve gevolgen voor het gebruiksgemak van je website. Bovendien zal je hierdoor minder goed scoren in de zoekmachine van Google. Om je online prestaties te verbeteren is het dus belangrijk dat de pagina’s van je website snel laden. Is dit een keer niet het geval? Het is onderdeel van onze service om te kijken naar een passende oplossing.

WordPress HostingSnel & stabiel

10

per maand
  • 10GB Opslag
  • 10 GB Dataverkeer
  • 5 E-mailadressen
  • Dagelijkse backup
  • Gratis SSL
Contact opnemen

Ons partnerschap met WPEngine 

Wist je dat wij de op een na grootste partner zijn van WPEngine in Nederland? WPEngine is een WordPress hosting platform. Het platform biedt verschillende tools zodat wij jouw website nog beter kunnen bouwen! We zorgen samen met WPEngine voor snelle en goed presterende websites. Wij navigeren jou door de jungle van het internet. 

Inmiddels hebben wij al meer dan 300 websites gepubliceerd via het platform van WPEngine. We hebben dus al veel ervaring! Als resultaat van deze samenwerking behalen onze sites hogere pagina snelheden en verbeterde rankings in de zoekmachines. Hier heb jij als klant dus ook profijt van! De websites die we bouwen zijn makkelijk te beheren, navigeren en up-to-date te houden. Daarnaast biedt het platform een veilig omgeving voor jouw website. 

Je leest meer over ons partnerschap met WPEngine op de website.