Gratis website rapport

Levert jouw website nog niet genoeg op?
Zou je dit graag anders willen zien en jouw website veranderen in een online marketing machine?

Vraag jouw gratis website rapport aan!

Is één van de volgende punten herkenbaar?

  • Je wordt nauwelijks benaderd via je website

  • Jouw website is niet goed vindbaar op Google

  • De website is verouderd

  • Je bent op zoek naar nieuwe manieren om klanten te bereiken

  • Naar jouw mening kan de website wel een opfrisbeurt gebruiken

Laat onze specialisten vrijblijvend jouw website analyseren en ontvang een website rapport waar je wat mee kan!

gratis website rapport mockup

Ruimte voor verbetering.

Vaak voorkomend probleem

Elke dag zien wij het weer: websites waar heel veel verbeterd kan worden. Het komt vaak voor dat ondernemers met een verouderde website bij ons aankloppen, om hun verder te helpen in de online wereld. Wij willen onze expertise beschikbaar stellen en deinzen er niet voor terug om verbeterpunten door te geven aan ondernemers. Uiteindelijk is het aan jou wat je ermee doet.

Het komt erg vaak voor dat websites voor 80% af zijn. Een ondernemer of bedrijf heeft erg zijn best gedaan om een website zelf te ontwikkelen en de producten en diensten erop te zetten. Vaak zie je ook dat een website ervoor kiest om foto’s van recente projecten te laten zien.

 

Een optimale website

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar zorgt dit ook voor het optimale resultaat?
Ondernemers missen net dat laatste zetje, waardoor potentiële klanten ervan overtuigd raken om contact op te nemen met het bedrijf. Er zit immers een groot verschil tussen het ontwikkelen van een website en het bouwen aan vertrouwen.

Bij Monkey Vision kan je nu terecht om een vrijblijvend website rapport aan te vragen. Wij analyseren de website en geven onze mening en advies over de huidige online prestaties van jouw bedrijf. Wij zijn direct en recht voor zijn raap. Ben jij bereidt om directe en opbouwende feedback te ontvangen?

De onderdelen waar jouw website op wordt geanalyseerd

*Bedrijfsgegevens zijn onherkenbaar gemaakt.

De snelheid van de website

Zoals wij vaker hebben gedeeld in blogs, is de snelheid van een website één van de belangrijkste factoren om goed te presteren in de online wereld. Tegenwoordig moet het allemaal sneller en gemakkelijker, dus ook bij een website. Niemand zit te wachten op een website met een lange laadtijd.

Om goed vindbaar te zijn in Google is het van belang dat de laadtijd van jouw website onder 2 seconden blijft. Is dit niet het geval? Dan zal je ook niet goed scoren in de zoekmachines. De snelheid van een website testen wij met een tool genaamd GTMetrix. Dit kan je natuurlijk ook zelf doen, het kan echter zijn dat je er net zoveel van snapt als de Chinese taal. In het rapport zal je een aantal tips terugvinden waarmee de laadtijd van een website korter wordt.

Zoekmachine optimalisatie

SEO is een groot onderdeel van het succes van een website. De Google zoekmachine is één van de meest gebruikte websites wereldwijd. Dit is dan ook dé manier om veel potentiële klanten op jouw website te krijgen. In het rapport analyseren wij of de website goed is ingesteld en of er specifieke aspecten van de website verbeterd kunnen worden. Het analyseren van deze informatie doen wij met onze eigen speciale tool.

Door onze kennis en ervaring kunnen wij deze informatie eenvoudig verwerken en vertalen naar een begrijpelijke taal die iedereen snapt. Alle informatie wordt netjes in een overzichtelijk document verwerkt. Op deze manier kan je de analyse zelf bekijken en bepalen of er verbeterpunten zijn die je zelf kan verwerken.

Het design van de website

De eerste twee analyses zorgen ervoor dat wij een advies kunnen uitbrengen, zodat jij meer potentiële klanten op jouw website krijgt. Zodra deze website bezoekers op de website komen, wil je er natuurlijk ook voor zorgen dat zij daadwerkelijk contact met je opnemen. Daarom is het belangrijk om ook naar de design en gebruiksvriendelijkheid van de site te kijken. De trends volgen elkaar snel en zorgt ervoor dat ondernemers zich constant moeten aanpassen. Bij een website is dat niet anders. Je hoeft natuurlijk niet alle trends te volgen, maar het is wel belangrijk dat de site er vernieuwd en modern uitziet.

Naast het design van de website kijken wij ook of de website voldoende geoptimaliseerd is voor mobiele gebruikers. Google vindt het namelijk belangrijk dat mobiele bezoekers ook de optimale gebruikerservaring krijgen. Wij komen nog vaak websites tegen die dit niet hebben geoptimaliseerd. Erg zonde voor het resultaat in de zoekmachines!

Overige verbeterpunten

Wij zullen ook een stapje extra doen door andere verbeterpunten te benoemen die niet direct in verband staan met de website. Hierbij kan je denken aan de inzet van social media en of de huisstijl overeenkomt met de boodschap van het bedrijf.

In het rapport staan alle verbeterpunten, geheel vrijblijvend.

Vraag een gratis website rapport aan

Interesse in de diensten van Monkey Vision?

 Monkey Vision heeft de volgende websites gemaakt

Mail ons!

Start typing and press Enter to search