Een website laten maken is belangrijk als bedrijf. Het is de plek waarmee jij vindbaar bent op het internet, waar mensen meer informatie kunnen lezen over jouw producten/diensten. Ook kunnen potentiële klanten hier altijd terecht, aangezien het wereldwijde web geen sluitingstijden kent. Daarbij is het een visueel visitekaartje voor je bedrijf, waarmee je goed kunt overbrengen wie je bent, wat je doet en waarom ze voor jou moeten kiezen en niet voor de concurrent.

Zelf een goede en mooie website bouwen is alleen niet altijd zo makkelijk. Gelukkig kan een webbureau je hierbij helpen.

Website laten maken door Monkey Vision

Bij Monkey Vision streven wij naar een perfecte website voor jouw bedrijf, tegen een eerlijke prijs. Met honderden sites op de teller hebben wij de kennis en ervaring om een website volledig naar jouw wensen te bouwen. Daarbij zorgen wij er tijdens het bouwen van jouw website meteen voor dat deze gemakkelijk te beheren is, goed vindbaar is en dat die werkt op verschillende type apparaten.

De kernwaarden van Monkey Vision

Bij Monkey Vision hebben wij drie kernwaarden die voor ons team erg belangrijk zijn bij het maken van een website.

Snel

Wij snappen heel goed dat je als klant geen weken wilt wachten op jouw nieuwe website. Onze webdesigners zullen dan ook hard aan de slag gaan, zodat jij gewoon door kunt gaan met je dagelijkse werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe website zo snel mogelijk online staat.

Toegankelijk

Wanneer je tijdens of na het ontwikkelen van je website vragen hebt of je toch nog wat wijzigingen wil doorvoeren, kun je ons gerust bellen of mailen. Ons doel als webbureau is dan ook om ervoor te zorgen dat jij helemaal tevreden bent met het reultaat.

Betaalbaar

Je wilt natuurlijk niet dat jouw volledige budget opgaat aan een nieuwe website. Wij hebben dan ook eerlijke en betaalbare prijzen en spreken van tevoren een prijs af, waardoor je achteraf geen onverwachte rekeningen krijgt.

Wat zijn de kosten van een website laten maken?

Zoals wij hierboven al benoemd hebben, vinden wij het belangrijk dat het betaalbaar is voor een ondernemer om eigenaar te zijn of worden van een professionele website. Daarom hebben wij bij ons webbureau verschillende webpakketten samengesteld. Zo hebben we altijd een passend pakket voor jou!

Dwerg

Het Dwerg pakket is het kleinste pakket wat wij aanbieden. Bij het Dwerg pakket worden er maximaal vijf pagina’s volledig ingericht en bieden we een unieke vormgeving. De website wordt in WordPress gebouwd, we zorgen dat deze werkt op verschillende apparaten en zoekmachine vriendelijk en snel is. We integreren al jouw social media-kanalen en bouwen een contactformulier op de website. Daarbij geven we een 100% tevredenheidsgarantie.

Het Dwerg pakket is beschikbaar vanaf €495,-.

 Orang-oetan

Het Orang-oetan pakket is ons middelste pakket. De basis van dit pakket is het Dwerg pakket, maar dan uitgebreid. Zo richten we tot tien pagina’s volledig in, bieden we extra vormgeving en unieke elementen. Dus formulieren, zoals het contactformulier, kunnen we uitgebreider invullen en ook Google Maps zal gekoppeld worden op jouw website. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de website gebouwd wordt met een focus op conversie, deze een sterke navigatie heeft en zeer snel is.

Het Orang-oetan pakket is beschikbaar vanaf €995,-.

Gorilla

De Gorilla is de grootste en sterkste aap. Niet gek dus dat wij ons grootste pakket daarnaar vernoemd hebben. Bij het Gorilla pakket kun je volledig all-out gaan. Het Orang-oetan pakket vormt de basis, maar daarnaast zijn er veel extra’s mogelijk. We maken tot tien pagina’s volledig op maat. Daarbij is er keuze in transities, interactiviteiten en animaties. Zo kun je een zeer unieke website laten maken, met een ‘Wauw’-effect. Daarbij zal deze ultrasnel zijn!

Het Gorilla pakket is beschikbaar vanaf €2.495,-.

Website laten maken? Start vandaag nog je project!

Hoe duur een nieuwe website laten maken is, heb je dus grotendeels zelf in de hand. Je kunt goedkoop voor een wat simpelere optie gaan, maar je kunt ook helemaal uitpakken en een unieke website laten maken, alleen liggen de kosten dan wel hoger.

Heb je een passend pakket gevonden? Je kunt bij ons dan gemakkelijk een project starten, waarna wij zo snel mogelijk contact met je op zullen nemen om een gepast aanbod te doen.

Heb je nog vragen over ons webbureau en onze diensten? Laat het ons gerust weten en neem contact met ons op, we helpen je graag verder.