Een webshop door Monkey Vision, wat kan je verwachten?

Monkey Vision bouwt voor jou een webshop waarin alles zit wat je nodig hebt om een goede start te maken in het online verkopen. Wij hebben veel ervaring in de E-commerce en weten precies wat een webshop een goede webshop maakt. Voor €995.- excl. BTW bouwen wij zo’n webshop.

Professioneel uiterlijk

Wij bouwen de website op basis van een professionele template, die speciaal gemaakt is voor webshops. Deze bevat alle elementen en is volledig naar wens aanpasbaar. Alles wat je nodig hebt zit in deze template en dit vormt dus een goede basis voor je webshop. Wij passen alles naar wens aan, zo overleggen wij de indeling en het kleurgebruik en kan je gebruik maken van je eigen logo en afbeeldingen.

Eenvoudig producten beheren

Het systeem maakt het mogelijk om al je producten eenvoudig te beheren. Zo kan je zelf producten toevoegen en aanpassen zonder tussenkomst van een programmeur. Je kunt alles aan een product aanpassen: naam, prijs, beschrijving, eigenschappen, foto’s etc. Je webshop blijft dus altijd up2date en je klanten kunnen altijd de beste informatie over je producten inzien.

Voorraad beheer

De webshop beheert je voorraad. Zo weet je zeker dat je alleen producten verkoopt die op voorraad zijn. Een bestelling wordt automatisch van je voorraad afgeschreven. Zelf kan je ten allen tijden de voorraad inzien en aanpassen. Zo hoef je geen nee te verkopen, krijg je geen teleurgestelde klanten en kan je altijd strategisch je voorraad managen.

Eigenschappen en variaties

Producten kunnen bepaalde eigenschappen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleur en grootte. Een T-shirt kan verkocht worden in 2 kleuren, namelijk blauw en rood, en in de maten M, L en XL. Een groter shirt kost meer dan een kleiner shirt. De klant kan dan de kleur en maat van het T-shirt kiezen, vervolgens geeft het systeem automatisch de juiste prijs weer.

Veilig betalen met iDeal, credit card en meer..

De Nederlandse consument betaald vaak met iDeal of met credit card. De Belgische consument met Bancontact/Mister Cash. Monkey Vision selecteert de juiste payment provider, wat het aanbieden van alle benodigde betaalmethoden mogelijk maakt. Deze wordt geïntegreerd, ingesteld en getest. De klant heeft zo vrijheid in het kiezen van de gewenste betaalmethoden en het geld van de verkoper komt op één centraal punt binnen.

Zoeken en filters

De bezoeker van de webwinkel moet het gewenste product zo snel mogelijk kunnen vinden. Dit kan door middel van een zoekveld. Hierin kan er op basis van een zoekwoord meteen een selectie gemaakt worden van interessante producten. Ook kunnen filters op de winkel pagina ervoor zorgen dat snel de juiste producten gevonden worden, bijvoorbeeld op basis van kleur of prijs.

Cross Sells en Up Sells

Per product kunnen cross sells en up sells ingesteld worden. Dit geeft een extra boost aan je omzet en helpt de bezoeker te beslissen welk product aansluit bij zijn/haar wensen. Monkey vision legt uit hoe dit het beste gebruikt kan worden.

E-mail notificaties

Zowel de verkoper als de klant worden op de hoogte gehouden van het proces van de bestelling. Zo krijgt de klant direct na bestelling een e-mail met een overzicht van de bestelling. Wanneer de bestelling verzonden is wordt dit meteen gecommuniceerd. De verkoper krijgt via e-mail een notificatie dat er een product besteld is.

Verzendkosten instellen

Verzendkosten kunnen afhankelijk van het afleveradres ingesteld worden. Zo kan je voor Nederland bijvoorbeeld €6,95 hanteren en voor België €7,95. Ook kan je gratis verzenden aanbieden boven een bepaald besteed bedrag.

One page checkout

Om te zorgen dat het afrekenen zo makkelijk mogelijk gaat gebeurd dit op één overzichtelijke pagina. Zo hoeft de klant niet door verschillende pagina’s heen te klikken of terug te klikken wanneer er een foutje gemaakt is. Dit bevorderd de conversie bij het afrekenen wat voor meer verkopen zorgt.

Extra uitleg over de mogelijkheden?

Wil je graag wat extra uitleg over de mogelijkheden? Wij leggen je graag alles uit. Je kunt ons altijd bellen op 024 202 2068 of via het contactformulier. Wij lichten je graag alles toe in een vrijblijvend gesprek.

Mail ons!

Start typing and press Enter to search