Enkele blogs terug hebben we jou al verteld hoe je een website kunt laten maken bij ons. Daarbij hebben we ook verteld over de verschillende pakketten die wij aanbieden. Zo hebben wij een dwerg-pakket, orang-oetan-pakket en een gorilla-pakket. Deze pakketten lopen op in prijs, maar daarbij ook in de mogelijkheden om een website te laten maken. Wil je graag een professionele website late maken met veel mogelijkheden? Kies dan voor het gorilla-pakket.

Een website laten maken met het gorilla-pakket

Wanneer jij bij ons een website laat maken met het gorilla-pakket dan bieden we verschillende mogelijkheden. Je krijgt sowieso alles aangeboden wat de kleinere pakketten ook aanbieden. Denk aan: een website gebouwd in WordPress, een koppeling met jouw social media-kanalen, een contactformulier, een koppeling met Google Maps en een zoekmachine optimalisatie. En zo kunnen we nog even doorgaan.

Bij het gorilla-pakket bieden we nog meer mogelijkheden. Zo richten we tot 10 pagina’s volledig in, maken de website geheel op maat voor jou en heb je opties in animaties. Zo bouwen wij een unieke en supersnelle website voor jou, waarbij je het wauw-effect creëert.

We zullen even wat dieper ingaan op wat dit inhoudt.

Tot 10 pagina’s volledig ingericht

Op basis van alle content die jij aanlevert, richten wij 10 pagina’s in. We plaatsen de aangeleverde content en geven de pagina helemaal vorm naar jouw wensen.

Wil je meer dan 10 pagina’s? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Deze pagina’s zullen bovenop het gorilla-pakket gefactureerd worden.

Op maat gemaakt

Jouw nieuwe website moet natuurlijk helemaal naar wens zijn en uitstralen wat jij wil uitstralen. Door bij ons een professionele website te laten maken, wordt jouw huisstijl tot in de puntjes doorgevoerd. Hierbij maken wij dan geen gebruik van standaard formats. Jouw nieuwe website wordt helemaal naar jouw thema en stijl gemaakt, wat het extra speciaal maakt.

Daarbij wordt er bij het gorilla-pakket nog meer aandacht gegeven aan kleine elementen op de website. Dit zorgt ervoor dat jouw nieuwe website van top tot teen compleet is en helemaal naar jouw wensen en ideeën is vormgegeven.

Animaties

Transities

Je wilt een professionele website laten maken, dan wil je natuurlijk dat de website een mooi geheel vormt met samenhang tussen de pagina’s. Het gebruik van transities draagt hieraan bij. Transities zijn passende overgangen wanneer je op jouw website van de ene naar de andere pagina gaat. Dit kan een kleureffect zijn, of kort een beeldmerk/animatie in beeld. De transitie wordt natuurlijk ook geheel aangepast op de huisstijl.

Interactiviteiten

Ook interactiviteiten dragen bij aan het versterken van jouw huisstijl. Een leuk voorbeeld hiervan is terug te vinden op onze eigen website.  Scroll maar eens naar boven en beweeg met je muis over ons logo in de linkerbovenhoek (dit werkt trouwens alleen op desktop en laptop). Leuk hè?

Zeer uniek

Wanneer je bij ons een professionele website wil laten maken met ons gorilla-pakket, zorgen wij voor een unieke website. Zo maken wij de website op basis van een ontwerp van een designer/vormgever. Wij werken daarbij zelf veel samen met onze vrienden en vriendinnen van Heroes & Weirdos. Mocht je zelf iemand hebben wie voor jou een mooi ontwerp heeft gemaakt, is dit natuurlijk ook mogelijk.

Wat zijn de kosten van een professionele website laten maken?

Een professionele website laten maken is wat duurder dan een simpelere en meer standaard website. Voor die hogere prijs krijg je dus wel veel meer mogelijkheden en vrijheid in het ontwerp en uiteindelijk de website die geheel naar jouw wensen en ideeën gebouwd is.

Het is vanaf €2.495,- mogelijk om een professionele website te laten maken met ons gorilla-pakket.

Wil je een professionele website laten maken?

Wil je bij Monkey Vision een website laten maken? Start dan hier jouw project. Wanneer je bij ons een project start, zullen wij op basis van jouw wensen en ideeën een offerte opstellen, en zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Is het gorilla-pakket iets meer dan dat je zoekt? Kijk dan eens naar ons dwerg- of orang-oetan-pakket. Met deze pakketten kun je iets eenvoudigere websites laten maken, maar dat maakt ze zeker niet minder mooi.

Heb je vragen en kunnen we je ergens bij helpen? Neem dan gerust contact met ons op.  We beantwoorden je vragen graag en helpen je met alle plezier verder.